luni, 4 noiembrie 2013

Declaraţie de presă: Sorin Iacoban, aliatul ieşenilor în relaţia cu compania E-ON Energie România




"Luni, 4 noiembrie 2013 ora 09:00, la Iaşi, în cadrul ansamblului urbanistic Palas, compania E-ON Energie România va deschide un nou centru de sevicii cu publicul, ca un prim pas de normalizare a relaţiei cu  ieşenii. 

În această ordine de idei remarc faptul că multiplele critici pe care le-am adus companiei timp de mai bine de un an de zile, în ceea ce priveşte relaţia defectuoasă a acesteia cu utilizatorii, nu au rămas fără efect, deşi companiei E-ON i-a trebuit mult prea mult timp pentru a înţelege că într-o societate civilizată nu trebuie să existe dispreţ faţă de drepturile consumatorilor. 

Este bine  că în urma discuţiilor repetate purtate cu conducerea E-ON, în special cu actualul director general al companiei, domnul Dan Morari, furnizorul a înţeles că o relaţie bună cu clienţii săi, recomandă şi crearea unor condiţii minime pentru persoanele care doresc să obţină informaţii sau să-şi achite obligaţiile la sediul acestuia.        
           
Cu siguranţă, prin punerea la dispoziţia clienţilor a unui spaţiu generos de 800 mp (faţă de aproximativ 300 mp la sediul situat pe strada Agatha Bârsescu), cu 30 de ghişee operabile (faţă de numai 12 ghişee la vechiul sediu) va creşte calitatea serviciilor oferite ieşenilor dar, nu trebuie să uităm că mai sunt multe de făcut pentru o relaţie normală client-furnizor. 

Astfel este obligatoriu ca E-ON Energie România să revizuiască, de această dată, cu operativitate şi prioritate, contractele de furnizare a energiei, în sensul punerii acestora în acord total cu contractele cadru şi cu prevederile legislaţiei europene în materie, astfel încât să nu mai fim puşi în situaţia să constatăm existenţa unor clauze abuzive  în contractele cu populaţia.
 
Pe această cale apreciez compania E-ON pentru schimbarea de optică în ceea ce priveşte relaţia cu consumatorul ieşean dar, declar că voi urmări cu maximă atenţie, în continuare, activitatea acestui furnizor."

 

Sorin IACOBAN
Deputat Parlamentul României
Colegiul 10 Iaşi

Niciun comentariu: