marți, 26 noiembrie 2013

Declaratie de presa: finantarea Aeroportului International Iasi



Parlamentarii ieseni au depus o serie de amendamente la legea bugetului de stat pentru finantarea unor proiecte ale municipiului si judetului. Printre proiectele amendate de catre parlamentarii Iasului la legea bugetului de stat se numara si finantarea Aeroportului International.(...).

 "Realizarea autostrazii este un obiectiv major pentru politica de coeziune a Uniunii Europene, fiind situat ca tronson pe reteaua care urmeaza a fi realizata de România ca stat membru al UE pâna în anul 2030. 

Pentru a realiza tronsonul de autostrada este necesar ca în prima etapa sa fie elaborat studiul de fezabilitate, studiul de trafic rutier, sa fie obtinut acordul de mediu si sa fie finalizata analiza cost-beneficiu a proiectului", se arata in amendament.

"Iesenii au nevoie ca aceste proiecte sa fie realizate. Noi am initiat amendamentele cu gandul ca de aceasta data Iasul nu va fi trecut cu vederea si ca vom obtine fondurile necesare pentru dezvoltarea infrastructurii, cea mai mare problema a regiunii", a spus parlamentarul PSD Sorin Iacoban.

 Recent, acesta a sustinut ca, in cazul in care nu vor fi aprobate aceste amendamente, alesii iesenilor nu vor vota bugetul propus de Guvern.

Continuarea pe www.bzi.ro

Niciun comentariu: