miercuri, 23 octombrie 2013

Dosar de presa: TeleM: Autostrada Iasi - Targu Mures

Fostul ministru al Transporturilor, Relu Fenechiu, nu renunta la ideea construirii unei  autostrazi care sa lege Moldova de Transilvania.  

  Liberalul a declarat in emisiunea "Linia intai" de  la la Tele M ca autostrada Iasi-Targu  Mures ar putea fi construita cu bani  europeni, insa abia in 2022. Relu Fenechiu a mai spus ca sustine ruta de  transport de 10 ani, tocmai pentru ca aceasta  este importanta pentru dezvoltarea Moldovei.
 
In consecinta, proiectul autostrazii Iasi-Targu  Mures ar trebui sa fie o prioritate pentru toti  parlamentarii. Deputatul a mai spus ca autostrada va beneficia  de bani europeni atata timp cat a fost introdus in reteaua trans-europeana  de transport (...).

"Eu cred ca autostrada ramane in  discutii, chiar daca nu poate fi finantata cu  bani europeni, asta-i clar, cel putin in  exercitiul bugetar 2014-2020, dar exista si astea  resurse care trebui studiate, important e ca  se discuta de lucrul asta, important e ca ne  dorim sa avem o legatura clara intre Iasi  si restul tarii”, a spus Sorin Iacoban, deputat PSD" (...).

Continuarea pe: TeleM.ro

Niciun comentariu: