joi, 10 octombrie 2013

Dosar de presa: Lovitura teribila incasata de E.ON!



Cel mai mare furnizor de energie electrica din Europa a incercat sa scape de amenda record de 50.000 de lei si de schimbarea sediului de relatii cu clientii in care iesenii se inghesuie ca sardelele. E.ON a contestat aceste decizii la Tribunalul Iasi, apoi la Vaslui, si acum a ajuns la Targu Mures, insa niciuna din aceste instante nu i-a dat dreptate pana acum.

Recent, pe 7 octombrie, Tribunalul Mures a respins ca neintemeiata cererea SC E.ON Energie Romania SA de anulare a amenzii de 50.000 lei, data de Comisariatul Regional pentru Protectia Consumatorilor Regiunea Nord-Est (...).

Cotidianul BUNA ZIUA IASI a semnalat in repetate randuri abuzurile la care sunt supusi iesenii. Deputatul Sorin Iacoban a lansat de la Tribuna Parlamentului un atac vehement la adresa E.ON Romania, companie care-si abuzeaza clientii de ani de zile, fara ca vreo autoritate a statului sa poata stopa aceasta situatie.

 "Dispretul cu care sunt tratati romanii de catre una din cele mai importante companii din domeniul serviciilor ar trebui sa ne indemne la masuri urgente. Zilnic, ziarele aduc la cunostinta opiniei publice abuzurile companiei E.ON Romania, in timp ce activitatea comisariatelor pentru Protectia Consumatorilor este paralizata de reclamatiile cetatenilor la adresa acestei companii.

 Insa inertia societatii E.ON Romania in a ramane fara reactie la plangerile consumatorilor nu reclama altceva decat indiferenta fata de client. Nu de putine ori, in ultima perioada de timp, s-au ridicat numeroase voci care au protestat fata de politica companiei in relatia cu clientii sai", spune deputatul iesean Sorin Iacoban".

Sursa: Bzi.ro

Un comentariu:

Luca Aurel Razvan spunea...

http://www.bzi.ro/toti-au-fost-la-un-pas-de-tragedie-caz-infiorator-in-cel-mai-mare-bloc-din-iasi-394196....si eu ma numar printre cei care sunt nemultumiti de serviciile Eon Gaz si de "tratamentul" de care am parte in momentul in care cer niste explicatii logice si la obiect !!!!