miercuri, 9 octombrie 2013

Dosar de presa: Deputatul Sorin Iacoban a devenit membru al unei noi comisii parlamentare



Multumesc Buna Ziua Iasi pentru sustinerea acordata:

 "De luni, 7 octombrie, Sorin Iacoban, parlamentarul de Tatarasi, a fost desemnat membru al Comisiei pentru invatamant, stiinta, tineret si sport. Noul membru al comisiei din Camera Deputatilor este, de asemenea, membru si secretar al Comisiei pentru tehnologia informatiei si comunicatiilor de la inceputul mandatului sau parlamentar.

 “Din acest moment imi voi desfasura activitatea si in cadrul Comisiei pentru invatamant, stiinta, tineret si sport, lucru care imi ofera si mai multa responsabilitate in activitatea viitoare. 

Domeniul de activitate al acestei comisii imi este cunoscut deoarece experienta mea anterioara s-a desfasurat si se desfasoara in campul actiunilor sportive, ale tineretului, ONG-urilor, precum si in spatiul educational, atat universitar cat si preuniversitar.

 Legaturile pe care le pastrez si le cultiv cu mediul educational, sportiv si nu numai vor fi vectori esentiali in a face auzite vocile tinerei generatii la nivel legislativ, dar si executiv, in conditiile in care dezvolt o buna colaborare si cu cei doi ministri de resort ai Guvernului Ponta: ministrul Educatiei, Remus Pricopie, si ministrul Delegat pentru Invatamantul Superior, Mihnea Costoiu”, a precizat deputatul Sorin Iacoban" 

Sursa: Bzi.ro

Un comentariu:

Gavril Mihaela spunea...

Felicitari! Apreciez implicarea ta in ceea ce inseamna tineret, sport, invatamant, cultura, etc. si tot ceea ce incerci sa faci pentru Iasi,pentru oamenii din oras. Mult succes in continuare!