vineri, 27 septembrie 2013

Iasi: Senat festiv pentru deschiderea anului universitar la Universitatea Tehnica "Gheorghe Asachi" din Iasi

Am participat astazi la Senatul festiv pentru deschiderea anului universitar 2013-2014 la Universitatea Tehnica "Gheorghe Asachi" din Iasi.





Doresc, pe aceasta cale, sa transmit un mesaj structurat pe doua dimensiuni: una cu referire la prestigiul universitatii romanesti, in speta Universitatea Tehnica din Iasi, iar a doua cu referire la mandria de a fi student al acestei institutii.

In primul rand, ma adresez corpului profesoral al Universitatii Tehnice "Gheorghe Asachi" din Iasi, urandu-le ca anul universitar care incepe sa le aduca macar tot la fel de multe realizari in domeniu, succes si impliniri. 

Stim cu totii ca scoala politehnica ieseana are capacitatea de a forma elite tehnice de mare valoare care s-au afirmat de-a lungul timpului ca mari profesori in Romania sau in strainatate sau ca mari oameni de stiinta. 

De asemenea, are capacitatea de a forma elite si in alte domenii, cum sunt cel social sau cel politic, deziderat care, sper ca si de acum incolo, sa innobileze aceasta Universitate, cu ajutorul si cu daruirea oamenilor care lucreaza aici!

Pe de alta parte, cea de-a doua parte a mesajului meu se indreapta catre studenti. Va doresc sa fiti insufletiti de sentimentul de mandrie ca sunteti parte a acestei Universitati performante, iar exemplele de buna practica pe care le aveti langa voi, prin prisma profesorilor, sa va inspire in viata voastra profesionala!

Va urez sa aveti parte de cursuri si laboratoare interesante care sa va contureze ca buni specialisti in domeniu, realizari si succes pe intreg parcursul anului universitar!


Niciun comentariu: