duminică, 22 septembrie 2013

Bucuresti: Am castigat functia de presedinte al Federatiei Romane de Sah



In urma alegerilor desfasurate la Federatia Romana de Sah, pentru desemnarea presedintiei, a vicepresedintilor si a membrilor Consiliului Director, Adunarea Generala Extraordinara convocata in acest scop m-a validat in functia de presedinte al Federatiei Romane de Sah.

Multumesc, pe aceasta cale, tuturor participantilor pentru increderea acordata, ii felicit pe toti candidatii, fie ca au fost castigatori sau nu si le promit tuturor ca nu ii voi dezamagi in acest mandat.

Voi sustine in continuare promovarea sahului ca sport ce are rolul si capacitatea de a forma si de a modela mintile tinerilor, de a le antrena si mai mult pe cele ale maturilor, ca materie obligatorie in Scoala romaneasca,  precum si diseminarea acestor tipuri de activitati si de competitii atat la nivel local,  cat si la nivel national si international!

Va multumesc inca o data pentru sustinerea pe care mi-ati acordat-o!
Va promit tuturor ca imi voi pune in slujba acestei onorante functii atat experienta acumulata pe acest palier, cat si timpul necesar pentru promovarea sahului, pentru sustinerea participantilor la diferitele competitii si recompensarea meritelor lor!

Va asigur de toata daruirea mea!