vineri, 6 septembrie 2013

Deputatul Sorin Iacoban, initiatorul unei intalniri pentru dezvoltarea Moldovei



Initiativa deosebita venita din partea deputatului Partidului Social Democrat (PSD) Sorin Iacoban pentru dezvoltarea regiunii Moldova. 

Acesta a initiat si materializat demersurile pentru ca, luni, 9 septembrie 2013, de la ora 18.00, sa se deruleze o intalnire la Parlamentul Romaniei cu toti alesii din Moldova unde vor fi abordate probleme ce tin de viitoarele posibilitati de finantare, fie de la bugetul national, fie din fonduri europene, pentru proiectele majore ce vizeaza dezvoltarea acestei zone a tarii.

 "In urma unei initiative pe care am avut-o, alaturi de grupul parlamentar al PSD si in contextul in care, ne pregatim de realizarea bugetului de stat pe anul 2014 si a faptului ca intram pe executie financiara europeana dar si in contextul in care, intre 2014 - 2020 s-au negociat sumele pentru viitoarele proiecte europene va avea loc aceasta intalnire. Ea este programata la Parlamentul Romaniei, cu toti alesii din Moldova unde vor fi abordate probleme ce tin de viitoarele posibilitati de finantare, fie de la bugetul national, fie din fonduri europene, pentru proiectele majore ce vizeaza dezvoltarea intregii Moldove", a precizat Iacoban. 

Sursa: www.bzi.ro

Niciun comentariu: