marți, 10 septembrie 2013

Bucureşti: Conferința “Practici și perspective internaționale în dezvoltarea politicilor sociale”

Am participat alaturi de domnul Viceprimar al Sectorului 6 al Capitalei, Gabriel Petrea, la conferința  “Practici și perspective internaționale în dezvoltarea politicilor sociale”, conferinţă ce s-a desfăşurat la Sala Grupului Deputaţilor PSD din cadrul Camerei Deputaţilor. 

 Invitatul special al întâlnirii a fost doamna Mary Crawford, expert internațional în politici sociale și fost parlamentar al Partidului Laburist Australian .

Temele de discuție au fost axate pe problemele sociale majore cu care se confruntă statele actuale în contextul crizei economice globale și al atacului constant împotriva statului bunăstării, pe dificultățile în implementarea unor politici sociale și pe exemple de bune practici adoptate în domeniul social în Australia sau în alte țări unde au fost obținute rezultate pozitive.


Cu această ocazie, am lansat invitaţia de a dezbate şi la Iaşi - vineri - 13 septembrie - problemele sociale actuale de nivel naţional şi internaţional, alături de doamna Mary Crawford şi de membrii PSD Iaşi. Multumesc, pe acaestă cale, doamnei Mary Crawford pentru acceptul său de a fi alături de noi la Iaşi!





 

Niciun comentariu: