miercuri, 6 iunie 2012

Romania participa la EURO 2012: Campionatul European de Fotbal pentru Personalul de Penitenciare la Iasi


Chiar daca nationala lui Victor Piturca va privi turneul final al Campionatului European din Ucraina si Polonia la televizor, Romania va fi totusi reprezentata la EURO 2012. Si nu de catre o echipa, ce de doua.

 Si asta, gratie Penitenciarului de Maxima Siguranta din Iasi (PMS), care va organiza în perioada 4-8 iunie, în Copou, Campionatul European de Fotbal pentru Personalul de Penitenciare. Turneul final, ajuns la cea de-a cincea editie, va reuni la start 9 echipe, doua din România si sapte din Europa. 

România I va fi practic reprezentata de Luceafarul Iasi, campioana nationala ani la rând si vicecampioana europeana en-titre, în timp ce România II va fi formata din cei mai buni jucatori de la celelalte cluburi din tara. Pe lânga cele doua echipe românesti, la turneul final de la Iasi vor mai participa nationalele Frantei, Scotiei, Estoniei, Austriei, Republicii Moldova, Serbiei si Slovaciei (...).

La conferinta de presa de ieri ce a precedat acest eveniment au participat si Sorin Iacoban si Ionel Popa, reprezentanti ai Primariei, organizatorul Campionatului European. "Speram ca aceasta competitie sa fie o reusita, iar la final sa ne bucuram de un succes iesean. Suntem onorati sa aducem la Iasi acest turneu, în anul în care suntem Oras European al Sportului, mai cu seama ca organizarea înseamna, practic, un turism sportiv, orasul nostru urmând sa fie vizitat de peste 200 de persoane", a declarat Sorin Iacoban.

Sursa: bzi

Niciun comentariu: