luni, 18 iunie 2012

Fii fotograf de Iasi - proiect pentru elevii ieseni pasionati de fotografie

Elevii pasionati de fotografie din scolile si liceele din Iasi se pot inscrie la prima editie a Proiectului "Fii fotograf de Iasi" care se va desfasura in perioada 2 iulie - 20 octombrie. Cele doua workshop-uri din cadrul proiectului costa fiecare cite 200 de lei, elevii putind insa cistiga zece burse, in urma unui concurs.

Proiectul FII FOTOGRAF DE IASI va fi organizat sub forma a doua workshopuri de fotografie (cuprinzand parte teoretica - la Ateneul Tatarasi si practica - in locatii din Iasi si imprejurimi), primul in perioada 3-8 iulie 2012, al doilea in perioada 7-12 august 2012 si va fi finalizat pe 1 octombrie 2012 prin organizarea in Galeriile de Arta din complexului Moldova Mall a unei Expozitii de Fotografie cu lucrarile participantilor la workshopuri.

Fiecare workshop va avea 30 de locuri disponibile, pretul unui workshop fiind de 200 de lei (suma care include si costurile legate de organizarea expozitiei finale).

Inscrierile se fac in perioada 5–25 iunie 2012 pe adresa de mail  .

Organizatorii vor acorda pentru fiecare dintre cele doua workshopuri un numar de zece burse, castigatorii acestora (dintre elevii inscrisi la workshopuri) fiind stabiliti pe baza unui concurs organizat pe www.fotoiasi.net in perioada 26 - 30 iunie 2012.

Trainerul proiectului FII FOTOGRAF DE IAsI va fi Ozolin Dusa, artist fotograf cu o experienta de 29 de ani in fotografie www.fotodusa.ro

Niciun comentariu: