joi, 14 iunie 2012

Proiecte ale Iasului: Salonului Internaţional al Cercetării, Inovării şi Transferului Tehnologic „Inventica“ 2012


Începând de astăzi, Iaşul găzduieşte timp de trei zile cea de-a 16-a ediţie a Salonului Internaţional al Cercetării, Inovării şi Transferului Tehnologic „Inventica“ 2012.
 
Evenimentul este organizat de Institutul Naţional de Inventică (INI) Iaşi şi Societatea Inventatorilor din România, în colaborare cu Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” (UTI) din Iaşi şi Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” (UAIC) din Iaşi, sub egida Autorităţii Naţionale pentru Cercetare Stiinţifică.

Proiectul va cuprinde în perioada 13 – 15 iunie o serie de reuniuni dedicate promovării cercetării ştiinţifice în inventică, a produselor inovative şi strângerii legăturilor lucrative în domeniul cercetării şi inovării, a lansării de parteneriate pe baza competenţelor şi ofertelor reciproce de servicii“, arată reprezentanţii UTI Iaşi.

Manifestările se vor derula în Sala „Paşilor Pierduţi” din Corpul A al UAIC, în Aula UTI şi în Aula Magna „Mihai Eminescu” a UAIC, dar şi la Sediul INI.

Universitatea Tehnică participă la Salon cu 44 de lucrări din domeniile energie, mediu, materiale şi produse performante“, mai menţionează reprezentanţii UTI.

Continuare: Flacara Iasului

Niciun comentariu: