sâmbătă, 9 iunie 2012

Echipa Penitenciarului Iasi a castigat un campionat european de fotbal

     
România este campioana europeana la fotbal. Joi seara, echipa România 1 “Luceafarul Iasi” a câstigat finala Campionatului European de fotbal al Personalului de PenitenciareEURO 2012” de la Iasi, reusind sa se impuna în fata echipei Romania II cu scorul de 1-0. 

     Unicul gol al finalei turneului final de la Iasi a fost marcat de fostul jucator al Politehnicii Iasi, Dan Lungu. Astfel, Luceafarul România Iasi a reusit sa intre în posesia titlului continental dupa ce în urma cu doi ani a pierdut finala la penalty-uri.

      În finala mica a Campionatului European disputat în Copou, Serbia a trecut de Slovacia la penalty-uri, scor 5-3, la finalul timpului regulamentar scorul fiind 0-0.

      La finalul competitiei desfasurate pe stadionul Emil Alexandrescu din Iasi au fost acordate mai multe premii, titlul de cel mai bun jucator al turneului revenind ieseanului Alexandru Stafie.

      Cel mai bun portar a fost desemnat austriacul Reinhard Berger, iar trofeul pentru golgeterul competitiei a fost acordat sârbului Radoslav Lazovic. Premiul fair-play a revenit echipei Frantei.


Sursa: bzi

Un comentariu:

Sakin spunea...

O singura corectura, Luceafarul Iasi a castigat si in urma cu doi ani titlul european.