sâmbătă, 9 noiembrie 2013

Bucureşti: Consiliul Naţional al PSD

4.500 de delegaţi ai Consiliului naţional al PSD s-au reunit astăzi la Sala Palatului, discutând împreună despre obiectivele politice pentru anul 2014. 

Ni s-au alăturat premierul Victor Ponta, vicepremierul Liviu Dragnea, dar şi fostul preşedinte al Consiliului, Adrian Năstase sau Mircea Geoană. 


Premierul Victor Ponta a declarat de la tribuna Sălii Palatului că "cei care ne iubesc și cei care ne detestă așteaptă să vadă ce o să facă PSD pentru anul ce urmează".

"Sunt multe partide în România care nu pot să strângă 2000 de oameni la un Congres, noi am strâns ieri la Ateliere. Oamenii aşteaptă să vadă ce decide PSD. Suntem reprezentanţii stângii din România. Mă uit la drepata şi văd multe mesaje care de care mai populiste. Reprezentanţii celor de centru, celor care ţin mai puţin de doctrine suntem tot noi. Noi suntem România, aşa cum spunea Adrian Năstase", a spus Victor Ponta.

"În 2014 mărim salariul minim şi indexăm pensiile. Anul viitor o să dublăm veniturile medicilor rezidenţi şi ale profesorilor debutanţi. Vom continua să plătim hotărârile judecătoreşti câştigate de profesori. 

Vreau să sprijinim munca - pe cei care muncesc, pe cei care au muncit”, a mai afirmat preşedintele PSD Victor Ponta.

Consiliul Național al PSD a adoptat o Rezoluție privind susținerea președintelui Parlamentului European, Martin Schulz, la președinția Comisiei Europene. Potrivit documentului, prin experiența sa politică și implicarea constantă în apărarea dreptului cetățenilor europeni la o viață decentă într-o societate democratică, Martin Schulz este cel mai semnificativ exponent al luptei social-democraților pentru o Europă solidară și progresistă.

Niciun comentariu: