marți, 6 noiembrie 2012

Un nou automat de bilete in Tudor Vladimirescu

 
Calatorii care folosesc mijloace locale de transport in comun isi pot achizitiona de acum bilete sau abonamente de la noul automat amplasat ieri in zona campusului universitar Tudor Vladimirescu.
 
Regia Autonoma de Transport Public a achizitionat 10 astfel de aparate prin intermediul proiectului Archimedes, care are finantare europeana si urmareste modernizarea transportului public în Iasi.
 
 Pretul unui automat de bilete este de aproximativ 12.000 de euro, iar unul dintre acestea a fost achizitionat din fondurile regiei de transport prin firma Arobs Transilvania Software (...).
 
Biletele si abonamentele oferite de tonomat vor avea aceleasi preturi ca si la tonete si vor putea fi platite cu monede, bancnote si carduri de credit.
 
Reprezentantii regiei sustin ca tonetele pentru vanzarea biletelor RATP nu vor disparea si nu se urmareste reducerea personalului in momentul de fata prin montarea automatelor (...)

Continuarea pe: Bzi.ro

4 comentarii:

Anonim spunea...

daca ar fi si uitile aceste automate. aceste automate ar trebui sa apara in statiile in care nu exista toneta de bilete. in bucsinescu nu ai de unde cumpara bilet, pe elena doamna nu ai de unde cumpara bilet, statia de la bucegi nu ai de unde cumpara bilet si mai sunt inca multe.

Anonim spunea...

tonomat e ala care pune muzica. cele de cafea, de diverse produse, chiar si de bilete, se numesc automate.

Sorin Iacoban spunea...

Imi semnalati un aspect foarte bun. Am sa propun mai departe, reprezentantilor regiei, ceea de dvs. imi spuneti. Oricum, stiu ca strategia pe termen mediu si lung a institutiei este de a amplasa cat mai multe asemenea automate. Ceea ce ati punctat, insa, trebuie avut in vedere.

Sorin Iacoban spunea...

Presupun ca exprimarea celor de la Bzi a incercat sa fie putin metaforica: asa cum un "tonomat" este un aparat amplasat in locuri publice care merge pe baza de fise etc. in schimbul unui produs (melodie, de exemplu), tot asa "un automat" functioneaza pe baza acelorasi principii.