miercuri, 7 noiembrie 2012

Proiecte ale Iasului: Centru Antidrog si Club de Pensionari in Tatarasi


Initiativa consilierului local Sorin Iacoban, vizand infiintarea mai multor Cluburi ale Pensionarilor in oras, continua cu o noua inaugurare in Tatarasi. Pana in prezent s-au deschis deja mai multe centre in Alexandru si Cantemir

Saptamana trecuta, printr-o hotarare de Consiliu Local, unul dintre Punctele Termice din Tatarasi, care a apartinut CET-ului, a trecut in Patrimoniul Directiei de Asistenta Comunitara (DAC). In zilele care urmeaza, DAC va demara o serie de investii pentru ca Punctul Termic de pe Esplanada Oancea sa-si deschida portile pentru doua noi obiective de care vor beneficia iesenii din Tatarasi.

 "Cele doua obiective, Centrul Antidrog dar si Clubul Pensionarilor au fost solicitate de catre iesenii din Tatarasi. Eu sper ca in doua saptamani sa inauguram ambele centre", a precizat Sorin Iacoban. Potrivit acestuia, activitatile care vor avea loc in viitorul Club al Pensionarilor sunt printre cele mai diverse.

 "Centrul va sustine o paleta foarte larga de activitati si evenimente. Primul lui scop este acela de a fi un loc de socializare dar cu siguranta va gazdui si spectacole si de ce nu serate sau aniversari, dar si activitati sportive, persoanele la varsta a treia numarandu-se la Iasi printre iubitorii si practicantii sahului", a mai declarat Sorin Iacoban.

Continuarea pe Bzi.ro

Niciun comentariu: