joi, 29 noiembrie 2012

Proiecte ale Iasului: in Tatarasi, traseul 18 va fi prelungit


Cetatenii din cartierul Tatarasi se vor bucura, incepand de astazi, de posibilitatea de a calatori pe un parcurs prelungit al traseului 18, dinspre Pacurari pana in Tatarasi. Initiativa prelungirii acestui traseu este rezultatul actiunii consilierului Sorin Iacoban, candidatul USL pentru Camera Deputatilor, Colegiul 10 - Tatarasi, care a primit nenumarate cereri din partea locuitorilor din zona.

"Mergand in Tatarasi, in zona cartierului Aviatiei, locuitorii mi-au solicitat prelungirea traseului 18. Am discutat cu domnul primar Gheorghe Nichita, cu cei de la RATP, despre modul in care putem rezolva problema din zona. Decizia a fost deja luata, iar rezultatul se vede: de maine (n.r. - astazi), oamenii din zona vor putea calatori cu mijloacele de transport in comun care vor trece exact pe strada pe care ei locuiesc" a declarat Sorin Iacoban.

  El a mai precizat ca itinerariul va avea parcursul Tatarasi Sud - str. Aurel Vlaicu - str. Aviatiei - str. Holboca - str. Ignat - Tatarasi Sud. Pe tronsonul prelungit se vor executa statii pe str. Aviatiei (dupa baza sportiva „Tineretului"), pe str. Holboca (in dreptul imobilului nr. 11) si pe str. Aurel Vlaicu (dupa intrarea spre cartierul Green Park). Frecventa de circulatie pe acest traseu va fi de 10 minute.


Sursa: Ziarul de Iasi

Niciun comentariu: