joi, 6 martie 2014

Dosar de presă: Sala Polivalentă din Iaşi a fost acaparată de târgurile de nunţi



Sala Sporturilor din Iaşi a creat un adevărat război politic, deputatul Sorin Iacoban acuzându-i pe şefii Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret că au transformat arena într-un târg de nunţi. 

Acesta afirmă că sportivii sunt nevoiţi să îşi dispute meciurile oficiale în săli improprii performanţei, deoarece conducerea Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret a închiriat Sala Polivalentă către companii care au organizat expoziţii sau diverse târguri. Din acest motiv, echipa de baschet a Iaşiului a fost nevoită să joace la Focşani un meci considerat pe teren propriu (...).

“De nenumărate ori am fost nevoiţi să jucăm în altă parte sau să amânăm meciul respectiv, pentru că sala era ocupată. Sportivii sunt nevoiţi să umble cu traista în spate prin oraş în căutarea unei săli. Unele meciuri oficiale au avut loc la Şcoala 39, acolo unde însă nu a curs apa caldă. 

Am fost de tot râsul din cauza asta. Cum putem să facem performanţă când noi suntem în situaţia asta? Am mari problem cu antrenorii şi sportivii din cauza asta”, afirmă Leonida Antohi, preşedintele Clubului Sportiv Politehnica.

Continuare pe: www.puterea.ro

Niciun comentariu: