marți, 22 mai 2012

Deschiderea Turneului Final al Campionatului National Universitar de Fotbal. 21 - 24 mai

 Foto: Tudor Ghioc

Am participat ieri la deschiderea Turneului final al Campionatului National Universitar de Fotbal care se va desfasura la Iasi in perioada 21 - 24 mai.

Dupa ultima faza regionala a Campionatului National Universitar de Fotbal ce a avut loc in Iasi, Student Sport aduce Turneul Final in Orasul European al Sportului 2012. Cele mai bune 8 echipe universitare din Romania se vor lupta pentru marele titlu la Sala Polivalenta intre 21-24 mai,cand se va sarbatori prin joc Saptamana Sportului Universitar.

Echipele calificate de la Bucuresti (5-9 martie) sunt Universitatea Politehnica si Academia Tehnica Militara, la Cluj-Napoca (19-22 martie), Universitatea Lucian Blaga din Sibiu si Universitatea Transilvania din Brasov, la Timisoara (2-5 aprilie), Universitatea de Vest Timisoara si Universitatea Aurel Vlaicu din Arad, iar la Iasi (23-26 aprilie) Universitatea A.I. Cuza si Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara Iasi. 

Insufletiti de dorinta castigului, incurajati de public si purtand pe umeri mandria universitatii pe care o reprezinta, studentii vor incinge podeaua Salii Polivalente la Turneul Final.

Va asteptam!

Niciun comentariu: