duminică, 13 mai 2012

Concursul national de freestyle football la Iasi. Premiere



 
În data de 13 mai, Primăria Municipiului Iaşi a organizeazat, în cadrul programului Iaşi – Oraş European al Sportului, Concursul naţional de freestyle football. 

Competiţia constă în reunirea celor mai buni 10 practicanţi români la ora actuală şi plasarea lor în ceea ce se doreşte a fi un spectacol unic de tehnică, talent şi pasiune. Timp de 3 ore aceştia vor ţine publicul spectator cu sufletul la gură, etalându-şi rând pe rând abilităţile de a jongla în cele mai surprinzătoare şi captivante modalităţi cu putinţă. În prima fază toţi concurenţii vor prezenta o rutină obligatorie de 2 minute.

Juriul, care va fi alcătuit din 3 membri, va analiza cu atenţie fiecare concurent în funcţie de stil, dificultate şi creativitate. Astfel, vor fi desemnate cele mai bune 8 reprezentaţii.

În perechi de câte 2, cei 8 concurenţi rămaşi se vor duela până când juriul va stabili cine este cel mai bun freestyler roman. 

Cei mai buni patru participanţi vor fi premiaţi şi vor oferi, de asemenea, demonstraţii de jonglerii celor prezenţi. Iubitorii acestui sport, sub îndrumarea concurenţilor, vor fi încurajaţi să încerce câteva scheme de jonglerii în vederea încurajării şi promovării acestei pasiuni fotbalistice atât de puţin cunoscută în Romania.

Niciun comentariu: