miercuri, 25 aprilie 2012

Alaturi de tineri: Zilele Studentului Electronist

Am participat la deschiderea oficiala a unui alt proiect al tinerilor ieseni: Zilele Studentului Electronist:
 Atasez informatiile legate de proiect trimise de cei de la Liga:

Liga Studenţilor Electronişti din Iaşi împreună cu Facultatea de Electronică, Telecomunicaţii şi Tehnologia Informaţiei din cadrul Universităţii Tehnice „Gheorghe Asachi” din Iaşi organizează în perioada 23-27 aprilie proiectul ştiinţific “Zilele Studentului Electronist”.

Proiectul se va desfăşura în incinta Facultăţii de Electronică, Telecomunicaţii si Tehnologia Informaţiei din Iaşi şi constă în :
- prezentări de companii
- workshop –uri
- caravana ETTI
- concurs naţional de electronică
- înfiinţarea organizaţiei Alumni LS ETC

În cadrul prezentărilor de companii, studenţii au oportunitatea să intre în contact direct cu angajatorii având totodată posibilitatea de a participa la interviuri, urmând a fi selectaţi în vederea angajării sau efectuării unor stagii de practică. La acest eveniment vor participa companii precum Continental, Silicon Service, Ericsson, IFM Electronic, XL World, Delphi.

Pe parcursul săptămânii se vor desfaşura două workshop-uri cu teme diferite:
-workshop PCB susţinut de LS ETC, în care studenţii vor fi iniţiaţi într-un mediu de proiectare a cablajelor imprimate, parcurgând etapele necesare implementării practice a acestora.
-workshop susţinut de Varilogic (introducere în lumea Programării Orientate-Obiect (OOP) utilizând limbajul de programare C# şi platforma Microsoft .Net) în cadrul căruia puteti afla ultimele tendinţe în dezvoltarea Software şi cat de simplu se pot face modificări la nivelul unei aplicaţii folosind Microsoft Visual Studio 2010.


Niciun comentariu: