miercuri, 16 aprilie 2014

Călimăneşti-Căciulata: Campionatele Naţionale Individuale de Şah pentru Copii şi Juniori

Federaţia Română de Şah în colaborare cu C.S.Jeco Centrocoop, C.S.Tinerii Maeştri Bucureşti şi S.C. Călimăneşti-Căciulata S.A. a organizat în perioada 5 – 16 aprilie 2014 în staţiunea Călimăneşti-Căciulata, Campionatele Naţionale Individuale de Şah pentru Copii şi Juniori şi tineret (categoriile 8-20 ani) la şah clasic, şah rapid, blitz şi dezlegări.

Cu acest prilej, am premiat pe cei mai buni dintre tinerii participanti cărora le urez mult succes în continuare!

Îi felicit pe organizatori, având credinţa şi determinarea de a continua şi pe viitor aceste campionate!





Un comentariu:

Anonim spunea...

Buna ziua/Hristos a inviat, domnule deputat!
Pornind de la articolul "file:///C:/Documents%20and%20Settings/Vasile/Desktop/500%20de%20cadre%20didactice%20devin%20instructori%20de%20%C5%9Fah.htm", am descoperit cu placuta uimire blogul dv.
Unul dintre motive este si acela ca eu insumi de peste jumatate de secol indragesc sahul, avand si unele rezultate ca instructor de sah. Am sustinut comunicari pe tema rolului sahului in scoala, fiind un sustinator al introducerii acestuia ca disciplina de invatamant. Ca indrumator al sahistilor din scoala, ma mandresc cu faptul ca echipa Scolii Pietrosu din comuna Tatarusi, judetul Iasi a fost campioana si vicecampioana judeteana, iar un elev al scolii a facut parte din echipa reprezentativa a judetului Iasi, obtinand Diploma si Medalia de argint pentru locul II pe tara.
In prezent sunt profesor pensionar si as dori sa instruiesc elevii la obiectul optional "SAH". Din pacate, presupun ca exista multe impedimente legislative si birocratice care ma vor impiedica sa acced la pozitia de conducator (invatator, profesor, institutor, instructor...) al orei de sah.
Va adresez sincere felicitari si pentru contributia dv. in acest domeniu si va adresez rugamintea sa convingeti Ministerul Educatiei si Cercetarii sa manifeste flexibilitate in introducerea acestui optional.
Cu deosebita consideratie, Prof. pensionar Vasile Amarie, comuna Tatarusi, judetul Iasi , mail : vasile_amarie2004@yahoo.fr