miercuri, 30 aprilie 2014

Iaşi - Împreună cu Ministrul Educaţiei, domnul Remus Pricopie la Conferinţa IACEHOF România


Am participat la Iaşi a celei de a IV-a Conferinţă Internaţională de Educaţie a Adulţilor: Educaţia adulţilor în universităţi. Perspective regionale şi locale, conferinţă care are loc o dată la patru ani.

Cea de-a patra ediţie a Conferinţei a avut un caracter deosebit deoarece s-a desfăşurat pentru prima dată în România şi a doua oară în Europa, iar, pe de altă parte, pentru că în Galeria Internaţională a Educaţiei IACEHOF, realizată de Oklahoma University a fost inclus Ministrul Spiru Haret, aici, la Iaşi,  ceea ce conferă Municipiului nostru un rol deosebit la nivel internaţional, mai ales în condiţiile în care Iaşul şi-a depus candidatura pentru CAPITALĂ CULTURALĂ EUROPEANĂ.

Mai mult decât atât, la Recepţia de primire post-mortem a Ministrului Român, recepţie găzduită de Primăria Municipiului Iaşi au fost prezente peste 150 de cadre universitare din ţară şi din întreaga Lume, alături de domnul Ministru al Educaţiei Remus Pricopie, de viceprimarul Mihai CHIRICA precum şi alături de rectorii marilor centre univarsitare din ţară: Iaşi, Bucureşti, Cluj, Timişoara.



 




  

Niciun comentariu: