marți, 30 iulie 2013

M-am tinut de cuvant: E-ON se muta la Palas

Dupa cum am promis iesenilor inca din 2012, am reusit sa determin ca E.ON sa-si schimbe sediul serviciului de relatii cu clientii. Dupa luni de zile in care am insistat pe langa directorii institutiei, E.ON se muta la Palas.

Acesta este doar inceputul caci trebuie avut in vedere in continuare ca situatia sa fie remediata in ceea ce priveste interventia la avarii, prevederile abuzive din contracte.

" Valul de reclamatii si plangeri facute de ieseni cu privire la aglomeratia si tratamentul urat la care sunt supusi in micutul sediu E.ON, a dat roade.

Compania germana renunta la cladirea de pe strada Agatha Barsescu si isi muta sediul serviciului de relatii cu clientii intr-un spatiu mai accesibil si mai larg. Este vorba despre un nou sediu, care se amenajeaza in prezent la complexul Palas Iasi, acolo unde se va aloca un numar mai mare de ghisee pentru clientii E.ON. In momentul de fata, noile birouri sunt in stadiul amenajarii si urmeaza ca abia la toamna, clientii E.ON sa aiba la dispozitie un spatiu mai extins. (...).

E.ON Moldova a fost sanctionata de Protectia Consumatorilor pentru aglomeratia de la sediul de pe Strada Agatha Barsescu, unde zeci de mii de ieseni au asteptat ore in sir sa-si rezolve problemele ivite in colaborarea cu furnizorul. Compania a primit o amenda contraventionala istorica in valoare totala de 50.000 lei pentru practici comerciale incorecte. In plus, reprezentantii E.ON Energie Romania SA au fost obligati sa-si revizuiasca atitudinea fata de clientii si sa suplimenteze numarul centrelor destinate relatiei cu publicul. Asa s-a obtinut victoria clientilor asupra corporatistilor prezenti la Iasi, care nu si-au respectat cei aproape 117.000 de abonati din judet. (...).

Sanctiunea a fost aplicata in baza Legii 363 din 2007 privind combaterea practicilor incorecte ale comerciantilor în relatia cu consumatorii si armonizarea reglementarilor cu legislatia europeana.

Cel care a contribuit la mutarea sediului E.ON intr-un spatiu mult mai generos este deputatul iesean Sorin Iacoban, cel care a insistat luni la rand pe langa conducerea E.ON sa le ofere iesenilor o locatie decenta in care sa-si plateasca facturile. 

Sursa: BZI.RO

Niciun comentariu: