joi, 18 iulie 2013

Dosar de presa: „Funeriu, cel mai incompetent ministru al Educaţiei”



 Guvernul a sesizat DNA cu privire la o posibila frauda de peste 5 milioane de euro, legata de activitatea fostului ministru al Educatiei

Potrivit unui raport al Corpului de Control al prim-ministrului, Daniel Funeriu si-a pus semnatura pe o achizitie de echipamente software, pe care s-au platit 8 milioane euro, cu 5 milioane euro peste pretul real de piata. Cel putin, asa sustine deputatul iesean Sorin Iacoban. In tandem cu deschiderea acestor anchete, fostul ministru a reaparut in lumina reflectoarelor, aducand atacuri asupra felului in care Guvernul a organizat examenul de Bacalaureat.

 "Daniel Funeriu a nenorocit educatia din România timp de peste doi ani, iar acum a gasit de cuviinta sa atace Guvernul si PSD într-un limbaj grobian, nedemn pentru un om care spune ca s-a scolit în strainatate. Cel mai incompetent ministru al Educatiei de dupa Revolutie a uitat dezastrul în care a adus sistemul de învatamânt, de felul cum a batjocurit profesorii si a bulversat elevii si parintii cu modificari în sistem care, ulterior, si-au dovedit inutilitatea. Guvernul actual face eforturi sustinute pentru a reduce din pagubele enorme aduse educatiei de «era» Funeriu, o «era» de trista amintire", a declarat deputatul iesean Sorin Avram Iacoban. 

Continuare: bzi.ro


Deputatul PSD Iaşi Sorin Iacoban susţine că fostul ministru al Educaţiei Daniel Funeriu (PDL) încercă să ascundă un tun de 5 milioane de euro prin atacuri publice la adresa Guvernului Ponta.


 „Daniel Funeriu lansează atacuri de joasă speţă la adresa Guvernului cu scopul de a abate atenţia publică de la eventuale probleme penale legate de activitatea sa ca fost ministru. (...) Cel mai incompetent ministru al Educaţiei de după Revoluţie a uitat dezastrul în care a adus sistemul de învăţământ, de felul cum a batjocorit profesorii şi a bulversat elevii şi părinţii cu modificări în sistem care, ulterior, şi-au dovedit inutilitatea”, a declarat Iacoban.

Contiuare: evenimentul.ro

Niciun comentariu: