luni, 5 august 2013

Declaratie politica: Mişcarea Populară, o struţo-cămilă ce-i va fi oferită pe tavă Elenei Udrea






"Preşedintele Traian Băsescu nu ştie ce să mai facă pentru a rămâne în atenţia publică. Se agaţă cu disperare de orice i-ar mai putea aduce câteva voturi de încredere prin atacuri nejustificate în repetate rânduri la adresa premierului Victor Ponta şi a Partidului Social Democrat". 

“PDL şi-a dat ultima suflare demult, iar Traian Băsescu crede că va renaşte în politică odată cu crearea Mişcării Populare. Această struţo-cămilă de partid nu este altceva decât cadoul preşedintelui faţă de intelectualii de curte şi de tinerii lupi flămânzi de putere”, a declarat deputatul PSD Sorin Iacoban.


"Cu ce oameni vrea să construiască Băsescu Mişcarea Populară? Cu fostul deputat democrat-liberal Gelu Vişan obişnuit doar cu apariţiile la TV în timpul guvernării PDL şi care la ultimele alegeri a candidat din partea PPDD, partid pe care l-a părăsit după eşecul de la alegeri? Cu fostul senator pedelist Petru Başa care va conduce filiala Mureş a PMP şi care în 2011 a bătut recordul la cele mai multe contracte încheiate de un parlamentar român cu statul, 617 la număr, toate atribuite prin încredinţare directă? Din lunga listă a oamenilor de vază din PDL care vin la Mişcarea Populară face parte şi Elenina Nicuţ care declara despre Băsescu că "este ca o capodopera".

“Nu se putea ca Elena Udrea să rămână fără nici un cadou din partea preşedintelui. După ce Băsescu a avut grijă să formeze o pepinieră pedelistă înfometată şi avidă de putere, la maturitate acest partid va fi oferit pe tavă Elenei Udrea care va candida la parlamentarele de anul viitor” a concluzionat Sorin Iacoban.

Niciun comentariu: