marți, 3 aprilie 2012

Proiectele Iasului la raport

"Anul 2011 a însemnat pentru municipalitatea ieşeană un an la consolidării primului loc la capitolul accesării fondurilor europene.

Primăria are în implementare în acest moment şase proiecte în valoare totală de 89.468.085,02 euro, respectiv 61,96% din cele unsprezece proiecte ce au o finanţare asigurată de circa 144.000.000 de euro. Această performanţă clasează Iaşul pe primul loc în ţară în privinţa numărului de proiecte depuse.

De asemenea, Iaşul se află pe locul întâi din toate cele şapte poluri de creştere din România în ceea ce priveşte numărul de proiecte aflate în faza de implementare. În plus, municipiul Iaşi este singurul oraş din România care are depuse proiecte de rezervă (...).

Preocuparea administraţiei locale pentru sănătatea şi dezvoltarea armonioasă a ieşenilor a fost recunoscută la nivel continental. Astfel, în noiembrie 2011, Asociaţia Capitalelor Europene ale Sportului a conferit Iaşului titlul de Oraş European al Sportului."

Gheorghe Nichita, Primarul Municipiului Iaşi


Pornind de la aceste domenii enuntate mai sus, proiectele Iasului in anul 2011 pot fi identificate in cadrul Raportului Primarului Municipiului Iasi disponibil pe site-ul Primariei Municipiului Iaşi.

Niciun comentariu: