marți, 19 martie 2013

Alaturi de ieseni si nu numai: E.On Moldova a fost amendat!

Dupa ani de umilinte indurate de iesenii care platesc lunar facturi uriase firmei ce detine monopolul pe distributia de energie electrica, prima amenda mai consistenta data de OPC celor de la E.ON a fost bifata saptamana trecuta.

 Amendarea cu 50.000 de lei a fost salutata de deputatul Sorin Iacoban, care din postura de consilier local la Iasi, a semnalat in repetate randuri nesimtirea cu care sunt tratatii clientii celor de la E.ON.

 "A fost finalizata una dintre initiativele pe care le-am sustinut cu tarie in perioada campaniei electorale de la sfarsitul anului 2012 pentru Camera Deputatilor, Colegiul 10 Tatarasi. Amendarea E.ON Moldova este un demers care poate fi considerat o victorie a autoritatilor locale si centrale ale statului in raport cu corporatistii care dezvolta practici comerciale incorecte. 

Cu atat mai mult, in calitate de deputat al USL, sunt aproape de cetatenii Iasului si nu numai, considerand ca acestia trebuie respectati. Respectul se castiga prin revizuirea atitudinii E.ON fata de cei aproximativ 117.000 de abonati, in sensul de a suplimenta numarul centrelor destinate relatiei cu publicul, de a modifica programul cu publicul si contractele de furnizare. In 45 de zile, E.ON Moldova trebuie sa se conformeze masurilor", a apreciat deputatul iesean.

Sursa: bzi.ro

Un comentariu:

Adrian Brebulet spunea...

Ca tot veni vorba de EON, uite o speta. Locuitori din zona rurala fata de locuitorii din zona orbana au standarde de calitate diferite desi platesc acelasi tarif. Nu am inteles de ce la acelasi pret avem servicii diferite doar pentru ca stam "la tara". Unul din servicii clar care difera este timpul de interventie si altul este alimentarea de rezerva, la oras consumatorul este alimentat din doua locuri, cade unul intra altul si nu ramai intotdeauna fara alimentare.
Poate te ajuta sa ne ajuti.