luni, 25 februarie 2013

Ieri am avut conferinta de presa

Cozile interminabile de la sediul companiei E.ON Moldova ar putea deveni istorie. Sorin Iacoban, deputatul PSD de Tatarasi, a anuntat ca se cauta deschiderea unui punct de lucru, altul decat cel de pe strada Agatha Barsescu, care sa suplineasca biroul de relatii cu publicul.

 "Modul in care se deruleaza relatiile cu clientii la E.ON ar trebui duse la un standard pe care toata lumea sa il accepte. In acest moment, sediul din strada Aghatha Barsescu se dovedeste prea mic pentru numarul de persoane care utilizeaza serviciile E.ON. In campania electorala am atras atentia asupra acestor probleme si chiar vreau sa se rezolve aceasta situatie foarte neplacuta. O solutie foarte simpla ar putea fi schimbarea sediului si deschiderea unui punct de lucru cu publicul, mai incapator, cu mai multe ghisee. In prima intrunire a consiliului de administratie a companiei va fi pus in discutie acest aspect, o solicitare in acest sens fiind deja inaintata si discutata cu reprezentantii E. ON.

 Intalnirea este programata undeva la finele lui februarie sau inceputul lunii martie", a declarat parlamentarul iesean. Totodata, Iacoban a sustinut si ca bazinul olimpic de inot din campusul Tudor Vladimirescu ar putea fi finalizat in perioada urmatoare. Discutiile au fost deja demarate in acest sens, urmand, cel mai probabil, ca investitia derulata de Universitatea Tehnica "Gheorghe Asachi" sa fie preluata de Ministerul Dezvoltarii. "Finantarea de 4 milioane de euro necesara pentru finalizarea investitiei ar putea fi rezolvata prin trecerea proiectului de la Ministerul Educatiei la cel al Dezvoltarii. Am purtat deja discutii privind trecerea investitiei derulate de Universitatea Tehnica la Ministerul Dezvoltarii si asta dintr-un motiv foarte simplu. La Ministerul Dezvoltarii sunt mai multi bani si sansele de finalizare a lucrarilor intr-un timp mai scurt sunt mai mari, odata cu trecerea finantarii de la un minister la altul", a declarat Sorin Iacoban.

Sursa: BZI

Niciun comentariu: