luni, 21 ianuarie 2013

Alaturi de sportivii ieseni: Gala Excelentei Sportului Iesean

Ministrul sportului, Nicolae Bănicioiu, invitatul special al primarului Iasului Gheorghe Nichita la Gala Excelenţei Sportului Ieşean, a declarat că prioritatea sa numărul 1 în mandatul pe care l-a început recent va fi susţinerea sportului şcolar.

 "Scopul mandatului meu este să aduc sportul în şcoli. Îmi doresc ca începând din acest an copiii să facă sport şi mişcare mai mult, într-un cadru organizat. Iar vouă, dragi sportivi, vă mulţumesc că aduceţi onoare României oriunde concuraţi şi vă doresc mult succes şi în acest an", a declarat ministrul Nicolae Bănicioiu, care i-a premiat împreună cu primarul Gheorghe Nichita pe primii zece sportivi ai Iaşului.

Printre cei care au luat cuvântul s-a numărat şi proaspătul deputat Sorin Iacoban, care i-a ridicat pe sportivi în picioare cu scurtul său discurs, la obiect: "Iubesc mult sportul, de aceea îmi doresc, în naivitatea mea, să transform sportul într-o a doua religie. Şi asta pentru că iubind sportul crezi în sănătate, crezi în oameni şi în fair-play".

Sursa: Prosport.ro

Niciun comentariu: