vineri, 23 octombrie 2009

Basescu inspre Udrea: "Ce faci tu? Nu te mai bagi la guverne?", Udrea: "E un guvern mic!"


Traian Basescu a avut vineri un schimb de replici cu ministrul interimar al Turismului, Elena Udrea, pe care a intrebat-o daca nu mai vrea sa faca parte din viitorul guvern, dupa ce aceasta anuntase ca nu vrea sa faca parte din echipa lui Lucian Croitoru.

"Ce faci, nu te mai bagi la guverne?", a intrebat. "Este un guvern mic" a replicat Udrea prompt.

Basescu si-a vizitat vineri pentru prima data sediul de campanie, aflat undeva in centrul istoric al Capitalei. Seful statului a venit la volanul unui autoturism Logan, imbracat lejer si dorind sa para relaxat. La sediul de campanie il asteptau Cristian Radulescu, Liviu Negoita, Elena Udrea si Sebastian Lazoroiu.
Elena Udrea a anuntat joi seara ca a decis sa nu faca parte din Cabinetul Croitoru, dorind sa evite ca PSD si PNL sa invoce prezenta sa ca pretext pentru un vot negativ. Potrivit unor informatii si Ministerul Turismului ar putea fi pe lista celor pe care Lucian Croitoru ar vrea sa le comaseze pentru a reduce astfel structura guvernului.

Sursa: www.presaonline.com

Un comentariu:

Traian Udrea spunea...

Oare duduia spera sa scape de ancheta penala prin parasirea guvernului si restructurarea ministerului (care i-ar reveni lui Blaga)? Spera sa nu mai fei luata drept tinichea ruginita legata de coada imbirligata a lui Michiduta-plutasu? Sau se pregateste sa candideze la prezidentialele de peste 5 ani?