joi, 1 octombrie 2015

Prezent la deschiderea anului universitar de la Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iaşi

Am participat, începând cu ora 10.00, la deschiderea oficială a anului universitar 2015 - 2016 de la Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iaşi. 

Manifestarea a avut loc în cadrul unui Senat Festiv care s-a desfăşurat în Sala de Conferinţe din Corpul T (clădirea Rectoratului) al Universităţii şi a debutat cu discursul inaugural al Rectorului Universităţii Tehnice, Ion Giurmă, alături de care au mai fost prezenţi Mihai Chirica, viceprimarul cu atribuţii de primar al Municipiului Iaşi, sau alte oficialităţi locale.

Urez pe această cale conducerii Universităţii, tuturor cadrelor universitare, un an plin de realizări pe calea cercetării şi în activităţile didactice pe care le desfăşoară, succes în anii care vor veni şi să vă bucuraţi de tot ceea ce înseamnă demnitatea acestei profesii!

Pentru studenţi, mai ales pentru cei din anul I, deschiderea anului universitar este, de obicei, un moment foarte emoţionant cu atât mai mult cu cât vor studia într-o instituţie de învăţământ de prestigiu din Iaşi şi din ţară.

Educaţia dă tonul în societatea românească şi de aceea, la ceas festiv, vă invit să daţi tonul acestui an pe care să îl încununaţi cu realizările voastre! Fie ca anul universitar 2015 - 2016 să fie unul plin de realizări pentru învăţământul universitar tehnic ieşean!
 




Niciun comentariu: