marți, 13 ianuarie 2015

Iasul – cel mai bun centru de invatamant din tara

Site-ul webultura a realizat pentru anul 2014 un top al celor mai bune zece licee si scoli generale din tara. Pornind de la rezultatele obtinute in anul anterior la nivel de unitate de invatamant – ponderarea mediilor de admitere (50%) cu media de la examenul de bacalaureat (40%) si media rezultatelor obtinuţe la olimpiade (10%) pentru licee si media aritmetică pentru mediile de admitere ale tuturor elevilor din scolile respective  - webcultura a realizat un clasament obiectiv, care ne onoreaza.

Iasul se afla pe locul doi in topul celor mai bune licee din Romania, prin Colegiul National Iasi (cu o valoare a mediei de 9,34), precum si prin Colegiul “Costache Negruzzi” - cu o valoare a mediei de 9,12, aflandu-se pe pozitia a opta la nivel de tara.

De asemenea, in ceea ce priveste top zece scoli din Romania, rezultatele sunt la fel de bune pentru Iasi. Detinem pozitiile trei si patru prin Colegiul National “Emil Racovita” (locul 3) si prin Colegiul National (locul 4).

Felicitari tuturor elevilor, cadrelor didactice si conducerii institutiilor de invatamant care fac cinste Iasului prin rezultatele remarcabile obtinute, ceea ce demonstreaza inca o data in plus ca in “orasul scoalelor” se realizeaza un act de educatie ireprosabila!

CITESTE: CLASAMENTUL WEBCULTURA.RO

Niciun comentariu: