miercuri, 28 ianuarie 2015

Iaşi - Gala Excelenţei Sportului Ieşean


Marţi seara, pe 27 ianuarie 2015, sala de spectacole a Teatrului Naţional Vasile Alecsandri Iaşi a găzduit Gala Excelenţei Sportului Ieşean 2014. 

Peste 120 de sportivi, antrenori şi oficiali au fost premiaţi de Primăria Municipiului Iaşi, în parteneriat cu Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Iaşi, la 11 categorii de „excelenţă”.

Au fost alături de sportivii ieşeni primarul Gheorghe Nichita, viceprimarul Mihai Chirica, vicepreşedintele Victorel Lupu, subprefectul Bogdan Abălaşei, colegul meu de la Parlament, Constantin Adăscăliţei, inspectorul de specialitate Ionel Popa, decanul Marin Chirazi (FEFS Iaşi), directorul Alexandru Cişman (DJST Iaşi) sau consilierul Vasile Cîtea (MTS). 

Personal, am fost premiat la categoria „Sportul pentru Toţi” alături de domnii şi doamnele Liliana Radu, Florin Trofin, Eugen Ciuraru, Florin Muraru, pentru promovarea şahului în şcoli şi susţinerea acestui sport al minţii prin competiţii multiple la nivelul comunităţii ieşene, dar şi la nivel naţional sau internaţional.

Mulţumesc pe această cale pentru distincţia primită! Mă onorează şi mă responsabilizează pe acest drum al susţinerii şi promovării acestui sport la cele mai înalte nivele şi la standarde care să vizeze mereu cele mai bune performanţe!


Niciun comentariu: