joi, 1 noiembrie 2012

Interventia din Consiliul Local privind eficientizarea serviciilor E.ON


Consilierul social-democrat Sorin Iacoban, candidat USL pentru un mandat de deputat în colegiul Tătăraşi, s-a arătat iritat de faptul că ieşenii sunt puşi să stea la cozi infernale la ghişeele E.ON. 
Acesta susţine că furnizorul de electricitate şi gaz ar putea mări numărul angajaţilor. „Zilele trecute mi s-a confirmat faptul că serviciul de relaţii cu publicul al E.ON este o sfidare la adresa bunului simţ. Ieşenii sunt puşi să stea la cozi, iar angajaţii E.ON dau dovadă de lipsă de respect. Astfel de lucruri nu ar fi fost posibile dacă E.ON nu şi-ar fi redus personalul, lucru de neacceptat în condiţiile în care în Iaşi are 110.000 de clienţi”, a spus Sorin Iacoban.


Preluare video: Iasi Tv Life


2 comentarii:

Anonim spunea...

Ma bucur ca ati avut aceasta initiativa, domnule Iacoban! Sa o duceti mai departe in Parlament. E nevoie de o legislatie si in acest sector al serviciilor oferite noua, cetatenilot!

Anonim spunea...

e-on trebuie trimisi la plimbare ...sa plece niste sugative fara sfirsit, consiliul concurentei ce face? pentru populatie nu exista decit e-on ..energie si gaz