luni, 29 octombrie 2012

Mi-am depus candidatura!


USL Iasi si-a inregistrat sambata candidaturile pentru alegerile parlamentare la sediul Biroului Electoral Judetean. USL Iasi este prima formatiune politica care si-a inscris candidatii oficial in cursa pentru alegerile din 9 decembrie. M-am inscris in lupta electorala!

         
              Preluare foto: Bzi.ro


            

2 comentarii:

Un alegator spunea...

Nu stiu daca pana la urma sa va urez succes sau nu. inca nu m-am gandit daca o sa va acor increderea mea. Sunt destui ani in care pana la urma mi-ati demonstrat contrariul, iar sloganul de acum 4 ani, "Sa ne privim in ochi!", nu prea vi se potriveste. Inca nu ati avut curajul asta, sa priviti in ochi cu sinceritate! Pana acum a fost in primplan doar imaginea dvs, numele dvs pt ca stiati ca va veti depune candidatura, car comunitatea, cetatenii au fost undeva pe un loc doi. Poate candidatura de acum 4 ani a fost un dus rece si poate v-ati mai trezit totusi, desi ma indoiesc. Astept sa ma convingeti, deoarece sunteti singurul care ar putea sa-mi castige votul, restul candidatilor fiind exclusi din start. Asta inseamna ca la alegeri votul meu vaf al dvs sau... va fi NUL!

Sorin Iacoban spunea...

Sper din tot sufletul sa va conving daca nu am reusit pana acum. Intotdeauna am privit in ochi cu sinceritate pe toata lumea. Merg in Tatarasi, discut cu oamenii, incerc sa rezolv cat mai mult pentru comunitatea in care traiesc si asa a fost mereu: cetatenii au fost mereu pe primul plan. Daca dvs nu ati simtit lucrul acesta, atunci este nevoie sa fac mai mult si am sa fac mai mult. Sper ca proiectele mele de pana acum precum si munca mea de acum incolo, daca voi avea sprijinul dvs. si pe cel al comunitatii, sa va convinga! Oricum, cred ca noi politicienii avem nevoie de parerile celor ca dvs. pentru a ne tine mereu in priza pentru a face mai mult si mai mult! Cred in rationamentul dvs. just pe care il veti activa atunci cand veti vota pe data de 9 decembrie!